ARRIVAL Anyar

KANGGO KAMING

Kita minangka produsen profesional produk perawatan pribadi sing digali ing garis iki meh 10 taun, produk kita kalebu piranti traction gulu serviks, pembenerane postur, kurungan mburi, sabuk pelatih pinggir, kursi rodha, walker rollator, crutches, lsp.

Kita duwe 8 wong kanggo bisnis internasional, pimpinan sing ngisi bisnis duwe pengalaman dagang internasional luwih saka 18 taun, 5 wong sing nganggo basa Inggris, 1 wong sing duwe basa Spanyol, 1 wong sing duwe basa Jerman. Kita kabeh duwe target sing padha, nyediakake produk kualitas paling dhuwur, rega kompetitif, lan layanan profesional.

Sugeng rawuh ing riko lan ngarep-arep bisa makarya kanthi cepet.

 

Waca liyane >>